Over hypotheken

Hypotheek

De juiste hypotheek voor u 

Staat u op het punt een huis te kopen? Dan gaat u waarschijnlijk een van de grootste aankopen in uw leven doen. Daarom is het ook belangrijk dat u de financiering van uw woning, de hypotheek, goed regelt. Want als er een voorziening is die goed op u en uw wensen afgestemd moet worden, dan is het wel uw hypotheek. Als u aanklopt bij ons voor de financiering van uw woning, gaan wij gedegen en stapsgewijs te werk.

Uw uitgavenpatroon

Een van de eerste dingen die wij als uw financieel adviseur willen weten voordat wij samen met u op zoek gaan naar een passende financiering is het bedrag dat u maandelijks aan woonlasten kunt dragen en het geld dat u daarnaast wilt overhouden voor andere dingen zoals vakantie, uw auto en hobby’s. Niet alleen op dit moment, maar ook over pakweg tien of twintig jaar. Want al die jaren heeft u een hypotheek en die moet dan in uw inkomsten- en uitgavenpatroon moet passen, ook als u bijvoorbeeld vervroegd met pensioen gaat. Wij zullen u daarom vragen stellen als: wat is uw huidige gezamenlijke inkomen, hoe zijn de carrièreperspectieven, verwacht u andere grote uitgaven en heeft u schulden en of leningen? 

alt

Voor iedereen anders

Heeft u een idee hoeveel geld u maandelijks aan wonen kunt besteden, dan moet u beslissen hoe u de hypotheek wilt aflossen. Hoeveel risico bent u bereid te nemen, moet de hypotheek aan het eind van de looptijd volledig afgelost zijn of mag er nog een restschuld overblijven? Ook dient u bij voorbaat rekening te houden met onvoorziene situaties. Zijn de woonlasten bijvoorbeeld ook nog te dragen als de kostwinner arbeidsongeschikt raakt of als de relatie stukloopt? Een hele rits vragen, waarvan de antwoorden zullen verschillen van persoon tot persoon.

Contact

De antwoorden op al deze vragen geven ons een helder beeld van uw wensen en mogelijkheden. Dit stelt ons in staat om u van een persoonlijk hypotheekadvies te voorzien. Samen met u maken wij een selectie uit het grote aanbod hypotheken. En bieden wij u de hypotheek die het beste bij u past. Heeft u behoeft aan een doordacht hypotheekadvies? Neem dan gerust contact met ons op.