Onze organisatie

U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële belangen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Wij bieden u een breed scala aan verzekeringsproducten en diensten aan:

Schadeverzekeringen
Ons kantoor kan u prima van dienst zijn op het gebied van bemiddeling en advisering in schadeverzekeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto-, inboedel-, ziektekosten-, aansprakelijkheids en reisverzekeringen. Wij bemiddelen in verzekeringsproducten die aansluiten op uw wensen en mogelijkheden. Uw belangen staan centraal en onze dienstverlening sluit hierop aan. Wij assisteren u actief bij schadeafwikkeling. Al onze activiteiten zijn erop gericht een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen optimaal te behartigen.

Hypotheken
Ons kantoor heeft de bevoegdheid u te adviseren op het gebied van hypotheken. Wij nemen u het werk en de zorg uit handen bij het sluiten van een hypotheek op maat. Wij brengen uw financiële situatie in kaart en op basis daarvan brengen wij een hypotheekadvies uit. Vervolgens overleggen wij met u over een passende offerte.

Levensverzekeringen
Ons kantoor is bevoegd te adviseren en te bemiddelen op het gebied van levensverzekeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw pensioen of uw lijfrente-verzekering, maar ook aan de levensverzekeringen die zijn gekoppeld aan uw hypotheek. Ons kantoor wil uw financiële belangen optimaal behartigen. Om de door u gewenste financiële zekerheid te bereiken, adviseren wij u over de mogelijkheden en stellen wij voor u een evenwichtig pakket voorzieningen samen.

Onze aanpak
Door de toenemende flexibiliteit van verzekeringen en de complexiteit van de regelgeving is financiële planning een kwestie van professioneel en persoonlijk advies geworden. De Futurum groep streeft naar een toekomstgerichte, persoonlijke manier van financiële planning. Met veel kennis en ervaring, opgedaan bij een traditioneel verzekeringsintermediair.

Futurum geeft altijd een onafhankelijk en objectief advies over verzekeringen, investeringen, pensioenen en employee benefits. Futurum werkt samen met een accountant, een vermogensbeheerder en een fiscalist. Bovendien heeft de Futurum groep contact met alle gerenommeerde verzekeraars van Nederland. Wij kunnen u dus op alle gebieden van dienst zijn.

Bij uw eerste kennismaking met Futurum willen we uw wensen horen. Na een risico-analyse van uw bedrijf en/of persoonlijke situatie overleggen we gezamenlijk over de uitvoering en begeleiding. We houden rekening met de zekerheden die u wenst en de kosten daarvan. Zo komt u, samen met Futurum, tot het beste plan voor de toekomst.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Futurum Groep maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie